12.juni: Åpen dag med svømming

Søndag 12.juni kl.16:00-17:00 og 17:00-18:00
Nordtvet Bad

Sportsklubben Speed arrangerer åpen dag for store og små på Nordtvet Bad. Bassenget vil fordeles slik at en del er tilgjengelig for lek og egen aktivitet, og ha en egen seksjon hvor man kan prøve seg på noen øvelser vi har på våre ulike nivåer i opplæringsstigen vår.

Vi vil ha noen felles sekvenser hvor vi viser de ulike svømmeartene, rygg, crawl, bryst og butterfly samt ta en gjennomgang med livredning og rutiner

Vi stiller med kvalifiserte svømmeinstruktører som har bestått livredningsprøve og har gyldig politiattest. De har ansvaret for sikkerhet og mottak i badet.

OBS! Det er begrenset med plass i svømmehallen, og grunnet sikkerhetsmessige årsaker har vi forhåndspåmelding. Det er ikke mulig å komme inn i anlegget uten å ha fått bekreftelse på plass.
Man kan kun melde seg på et av arrangementene/tidspunkter pr. familie.

Praktisk info
Alder: Minste alder fire år, eldste alder tretten år 

Passer for: Åpen dag passer ikke for barn/unge med vannskrekk. Foresatte kan bade med barna (maks en foresatt pr barn) ved stor pågang prioriteres barna. Foresatte følger barna i garderoben og hjelper til med skifting/dusjing i garderobene, foresatte har eget område på tribunen de kan følge undervisningen.

Påmelding: Skriv barnets navn, alder samt tlf vi kan nå foresatte på og send til : kurs@sk-speed.no Du vil få en bekreftelse tilbake om vi har ledig plass.


Arrangør 
Sportsklubben Speed

Kontaktinfo 
22 25 13 00
kurs@sk-speed.no

© 2022 Aktivitets- og kulturenheten i Bydel Grorud